dimecres, 14 de setembre del 2011

Presentació de l'assignatura



Salutacions!!

Ací teniu la programació de l’assignatura de Valencià. Llengua i Literatura durant aquest 1er trimestre.
 1. Treballarem l’assignatura per eixos de treball i no per unitats tal i com estan assenyalades al llibre.   Els eixos de treball ja han estat explicats a classe. 

2. El llibre de text que necessitem per treballar l’assignatura és: Nou Veles de l’Editorial Castellnou. És el mateix que als anys anteriors.

3. Heu de comprar el quadern de normativa i ortografia que tindreu, a partir de la setmana que ve, a la papereria de La Florida. 

4.Necessiteu un quadern per treballar l’assignatura. Aquest quadern potser llibreta o carpesano. És totalment indiferent ja que no haureu de lliurar aquest quadern. 

5. Heu de donar-se d’alta al bloc. Per fer això heu d’anar a la part dreta i donar-se d’alta com a membres d’aquest bloc. Açò és important que ho feu amb la major celeritat possible. 

6.El llibre de lectura d’aquesta avaluació és: “L’últim roder” de Josep Franco. El llibre és de l’editorial Bromera. Al llarg d’aquest trimestre anirem a vore la representació d’aquesta obra que es farà al Teatre El Musical del Cabanyal. L’examen del llibre serà cap a principis de desembre. 

7.       Instruments d’avaluació: 

a)      Ortografia i gramàtica 20% 
b)      Literatura 30% 
c)       Llibre de lectura 10% 
d)      Comentari de text 20% 
e)      Actitud envers l’aprenentatge 10% 
f)       Expressió escrita ( projecte casa bioclimàtica)10% 

8.Hi ha també la possibilitat de presentar-se al llibre de lectura voluntari.  Aquest llibre serà en aquesta 1a avaluació: L’illa de l’holandés de Ferran Torrent. Editorial Columna. 
Aquest examen sumarà 1 punt sobre la nota final sense restar en cap altre instrument d’avaluació. L’única condició és que s’aprove l’examen amb un 10. Sinó s’aprova aquest examen serà penalitzat amb 0’5 punts a la nota final de l’avaluació. 

9. A totes les proves escrites, a tots els escrits que us demanen, a tots els comentaris que feu al bloc... les faltes d’ortografia seran penalitzades. La penalització és la mateixa que tindreu al pròxim curs i a les Proves d’Accés a la Universitat. Cada falta serà penalitzada amb 0’10 penalitzant fins 2 punts de la nota final de la prova.

10.Les expulsions de classe per mal comportament penalitzaran sobre la nota final de l’avaluació. Cada expulsió de classe suposarà 1 punt menys a la nota final així com un 0 definitiu en l’instrument de l’actitud envers l’aprenentatge. 

11.   El treball en grup tindrà una importància cabdal durant tot el curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada